Tort Vegan de ciocolata cu avocado si zmeura

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Primul meu tort vegan a fost un succes: delicios, fara oua, fara lapte, din faina integrala, sanatos si zau daca mi-a parut rau cand il mancam… seara dupa sapte. N-a excelat insa din punct de vedere estetic, caci din graba si fiind, ca de obicei, contra cronometru am incercat sa-l feliez in straturi cand era aproape fierbinte si s-a cam destramat. Graba intotdeauna mi-a stricat treaba, si tot nu m-am lecuit… Dar cam asta e ritmul meu de viata.
E prima oara cand incerc faina de roscove si mi-a placut, am adaugat totusi si putina pudra de cacao desi cred ca m-as fi putut lipsi de aceasta din urma.
Stiati despre Roscove ca…au o valoare nutritionala ridicata, pastaile brun-roscate putand fi consumate atat ca si fruct dar cat si folosit in diferite produse de patiserie. Are numeroase proprietati terapeutice. Contine o cantitate importanta de glucide simple si complexe, pectine, amidon si vitamine. Pulberea din pulpa roscovelor are efecte antidiareice si de absorbtie a toxinelor microbiene.

Have a chocolate-avocado cake!

2 Comments

Leave a Comment.