Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Pentru ca este iarna, suntem in plina sarbatoare si e frig si zapada afara, si e cel mai bun moment sa devoram arome de portocale, scortisoara, cuisoare, mere si vin fiert cu aroma de Craciun, m-am gandit sa pregatesc un desert care sa-mi potoleasca pofta de parfum de sarbatoare asa ca am imbinat mai multe arome intr-un desert zic eu nu foarte complicat desi la prima vedere ar putea parea, iar “cireasa de pe tort” este bezeaua decorata in culorile sarbatorii. As adauga si faptul ca umplutura asta imbietoare de mere impreuna cu crema de mascarpone si crusta de mac, fac din acest desert un deliciu de nerefuzat si de savurat langa un pahar de vin fiert sau un ceai fierbinte de iasomie sau de fructe de padure…
Cu aceeasi ocazie, profit sa-mi anunt participarea la proiectul Dulce Romanie initiat de Mihaela @ De prin lume adunate, iar Provocarea Lunii Decembrie gazduita in aceasta luna este de Foodie Family a carui subiect este pentru aceasta luna, bineinteles bezeaua. Marturisesc ca m-a incantat la maxim tema aleasa pentru ca demult pun la cale sa pregatesc un desert cu bezea si mai am multe planuri in acest sens.

Sarbatori Fericite in continuare si bucate alese pe mese!

Leave a Comment.