Tapas cu sardine file si rucola

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Imi plac la maxim tapas-urile. Se fac rapid si iti pun in functiune creativitatea, ofera libertatea de a alege ingrediente care sa arate bine pe platou, culori si combinatii aspectuoase, accesibile la servire. Potrivite la o petrecere, sau ca aperitiv inainte de felul principal, se pregatesc cu usurinta si cu certitudine vor fi apreciate de musafiri.
Despre Tapas, se stie ca… sunt aperitive, snack-uri specifice bucatariei spaniole. Se servesc fie reci, fie calde din ingrediente crude (legumele) sau prajite, sub forma de painici. Ceea ce mi s-a parut interesant, este ca au fost inventate pentru a stimula socializarea, oamenii nefiind atenti la felurile de mancare etalate in fata lor, oferind si posibilitatea de miscare in timpul consumului acestor apetisante snacks-uri. Varietatea lor depinde de fiecare regiune, de aici si diversitatea in care se regasesc, in America Centrala de exemplu sunt denumite bocas.
Have a tapas picnic!

1 Comments

Leave a Comment.