Sparanghel crocant cu pancetta a la Jamie Oliver

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Acest preparat m-a determinat sa-l urmaresc indeaproape pe Jamie Oliver. Desi… n-a fost primul preparat pe care l-am testat din portofoliul lui Jamie, am incercat unele mult mai indraznete si cu batai de cap. Insa cu preparatul de fata, s-a intamplat odata de Craciun, cand am primit cadou una din cartile lui cu retete. Mi-a cazut ochii prima si prima data pe acest preparat si am zabovit si l-am studiat si la scurt timp l-am si preparat. Este  simplu si totusi cu nota ei de “entuziasm” si noutate caracteristica autorului. Am mai incercat si alte retete din aceeasi carte si chiar de pe site-ul lui, sau show-urile televizate, insa pe aceasta am repetat-o si probabil ca nu va fi pentru ultima data. E practic si la indemana de pregatit, asta daca ai noroc sa gasesti sparanghel la supermarket, nefiind tocmai accesibil ca si pret, insa merita s-o faci vedeta culinara a serii macar o data. Vei primi complimentele de rigoare de la invitatii tai, garantat! Sau poti sa-l plantezi daca te incumeti insa nu-i o treaba foarte usoara, respectiv, va trebui sa rabzi cam trei ani sa te poti infrupta din pretioasa leguma deoarece recoltarea se face de-abia dupa trei ani de la sadirea coroanelor.
Asadar, sa va povestesc cum se prepara cu pancetta.
Serviti cu pofta!

2 Comments

Leave a Comment.