Salata de sparanghel pane in parmezan

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Sparanghel cu pancetta, sparanghel in salata, sparanghel in tarte, chiar si in briose, ahh si supa crema, toate o minunatie. Ei bine, dar pane in parmezan ati incercat?
Cand am cumparat sparanghelul mi-am propus sa-l pun in salata, tras putin in tigaie langa alte legume proaspete, oua si ceva seminte. Dupa ce am curatat sparanghelul, mi-a venit ideea de pane. Hm, sparanghel pane, oare cum o iesi? Apoi am zarit parmezanul in frigider si mi-am zis: “voi doi o sa faceti o treaba excelenta”. Si pe buna dreptate, asa au si facut! Jur ca dupa ce am terminat de pozat platingul, in secunda doi, am ras tot pe loc din farfurie. Mmmm, si erau si semi-calde, iar cu sosul s-a intamplat minunea: s-au potrivit perfect si clar, data viitoare cand mai cumpar sparanghel stiu exact ce voi pregati cu el. Sau oare iar ma razgandesc?

 Am pregatit aceasta reteta rapida, light si prea buna ca sa nu fie incercata inca si inca odata, in cinstea Provocarii Dulce Romanie, gazduita in luna Mai de Cornelia de la Delicatesa culinara.
Have a fried asparagus salad!

5 Comments

Leave a Comment.