Salata de oua de prepelita si un Smoothie verde

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Pentru doritorii de senzatii tari (including me), am pregatit o salata de oua de prepelita, cu multe verdeturi, branza tofu, curry si ridichi rosii. De fapt deviaza destul de mult de la clasica salata de oua, nu doar la capitolul oua, dar nu am folosit nici maioneza, caci nu o agreez de niciun fel. Asa ca am pus doar branza tofu si m-am folosit de lapte de soia si ulei de masline ca sa obtin o textura cremoasa. Sigur, nici varietatea de condimente amestecate in salata nu este de neglijat. Cred ca fara sa respir am mancat goala, fara paine vreo trei linguri de salata, exclusiv cu ridichi.
Savurati o salata de oua ingenios preparata si sanatoasa din calea afara!

Pentru ca mi-a mai ramas ceva baby spinach, le-am aruncat repejor in blender si smoooothie s-a facut cu un mango, o banana si un pumn de migdale tocate si lapte de soia.

Nota: mango, spanacul, migdalele, bananele fac parte din categoria alimentelor alcaline.

Enjoy the alkaline meal!

2 Comments

  1. wow, ce deliciu! si eu citesc acum mult despre alimentatia alcalina si cea acida si am aflat ca vara, alimentatia noastra ar trebui sa fie 80% alcalina, 20% acida, iar narna, 50-50. bravo pt. astfel de postari!

    Reply

Leave a Comment.