Pui cu muguri de bambus si cus-cus

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Putina carne nu strica, sau da? Ok, ok, numai de data asta si gata. Oricum doar pui si peste consum si foarte rar, in plus trebuie sa tin cont ca nu sunt singura in casa si trebuie sa gatesc si carne din cand in cand, but still destul de rar. Nicio grija ca inlocuiesc carnea, respectiv proteinele cu ciuperci, cu alune si zic eu ca ma descurc destul de bine. A nu se intelege ca vreau sa scap de carne din vreun moft excentric, ci doar pentru ca nu-mi face bine si nici nu prea sunt de acord cu efectele (adverse) ale carnii asupra organismului.
Dar haideti sa ne bucuram totusi de aceasta portie gustoasa de piept de pui aromatizat cu condimente ce-mi plac mie tare tare mult si decorate cu muguri de bambus.
Sa aveti pofta!

2 Comments

  1. Arata foarte bine. In legatura cu dieta vegetariana, sa stii ca nu este sanatos sa tii o dieta stricta. Sunt anumite substante esentiale pentru organism care nu se gasesc decat in carne si daca renunti definitiv la ea trebuie sa iei suplimente nutritive. Eu sunt pentru o dieta echilibrata in care sa predomine vegetalele.

    Reply

Leave a Comment.