Prajitura de Craciun

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

 

Sunt deja cativa ani buni de cand nu mai fac mare tam-tam cu gateala de Craciun. Pentru ce? Tot atat vom manca, sau nu vom manca mai degraba. Plus ca nu suntem adeptii exceselor nici macar de sarbatori. In ultimii ani m-am rezumat la un tort, niste biscuiti si eventual un chec. Acum toate prajiturile le adaptez baby friendly, adica fara zahar si fara ou datorita alergiei. Si e perfect asa. Cate putin din fiecare, biscuiti (si) pentru Mos, un chec cu mere si banane si tortul fara zahar si usor aromat cu pudra de roscove, de dragul ciocolatii sau in compensarea ei.
Asadar, reteta pentru tort, super simpla, fara complicaciuni. Am folosit o tava de guguluf, super eleganta si utila, imi place tare aceasta forma.

Have a Christmas Gugelhupf!

Cu aceasta minunata prajitura, particip la concursul organizat de F64, denumit “Bucate alese”. Pe aceasta cale, va invit sa votati poza cu care particip la concurs. Va multumesc.

Pentru a vota, dati click pe linkul de aici: http://concurs.f64.ro/misiunea-bucate-alese/?contest=photo-detail&photo_id=56914.

Leave a Comment.