Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Primul meu panettone cu influente proprii si personale, caci reteta este inspirata dupa reteta originala de panettone, a iesit absolut magnific. L-am pregatit cu doua zile inainte de seara de Revelion, insa nu cred ca va mai apuca mare lucru din el sa spuna odata cu noi “La multi ani” pentru ca hapsani fiind, si eu si sotul meu, plus ca a trebuit sa sharuim din el, pot sa afirm cu timiditate ca va trece pragul spre noul an doar un sfert din panettone, cel mult… Si ce daca? Oricum am fi fost mega-chiftuiti pana la ora respectiva, deci a fost mult mai bine sa-l savuram cat a fost cald, proaspat, aromat, delicios si fantastic de bun. Iubesc panettone la maxim si era una din obiectele mele pe acest an si iata ca am reusit sa-l duc la bun sfarsit. 

Va doresc un An Nou Fericit in care sa reusiti sa realizati tot ce va propuneti, impliniri sufletesti si profesionale, bucate gustoase, sanatate si voiosie, distractie placuta la petrecere si sa ne revedem bucurosi in noul an!

4 Comments

  1. Wow, am intrat sa ma inscriu la concurs si m-a furat peisajul, panetttonele tau m-a cucerit! Am vrut sa fac de sarbatori am tot cautat retete insa m-a speriat durata de preparare si etapele variantei traditionale, reteta asta insa e atat de simpla si ti-a iesit atat de frumos! La favorite cu ea, chiar saptamana viitoare o incerc, abia astept!

    Reply

Leave a Comment.