No Bake tart cu branza de vaci (bio), fructul pasiunii si fistic

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
In asteptarea unor zile sau macar cateva ore de ploaie, ne concentram sa folosim cuptorul cat mai putin.
Tarta din postarea de azi este rodul acestui gand dupa care tanjesc de cateva saptamani de cand ploaia n-a mai trecut pe la noi… Nu de alta, dar plantele mi se usuca si e pacat de ele, iar canicula deja devine insuportabila.
Dupa o zi lunga si calduroasa de lucru, m-am delectat combinand ingredientele de mai jos din care a rezultat o tarta racoroasa, delicioasa si rapida, numai buna de savurat in aceste zile toride. Astfel, dedicatia mea pentru voi pe ziua de azi este o tarta cu branza de vaci, fructul pasiunii, fistic si zmeura. Merg demential cu biscutii limba de pisica.
Sa nu uitam pana una alta de rubrica Stiati ca…Fructul pasiunii este cunoscut pentru proprietatile sale calmante, iar atunci cand este consumat inainte de a merge la culcare, este eficient pentru relaxare si ofera in timpul noptii un somn odihnitor. Antioxidantii ce se regasesc in fructul pasiunii au rolul de a inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.
In Brazilia, spuma din fructul pasiunii este un desert celebru, iar semintele ce provin din fructul pasiunii sunt de obicei folosite pentru a decora prajituri. Sucul ce rezulta din fruct este foarte frecvent folosit. La prepararea bauturii Caipirinha, se folosesc de asemenea, fructele pasiunii in loc de lime, fiind denumita caipifruta de maracuja“. Acesta este utililizat si ca un sedativ usor, iar ingredientul activ este comercializat sub mai multe marci, mai ales Maracugina.
De lins pe degete!

Leave a Comment.