Mocha coffee cupcakes

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Pentru dimineti insorite dar si pentru cele ploioase, pentru rasfatarea simturilor si pentru descretirea fruntilor, pentru ca a venit toamna si miroase a dovleac copt si gutui, si pentru ca pur si simplu am avut chef de briose cu cafea si lapte si cacao. Briosele astea le-am gandit demult in fel si chip, cu ness, cu cafea expresso, cu lapte macchiato, cu crema in interior, fara crema, sa nu fie foarte dulce, o glazura cu aroma imbietoare dar sa nu-i lipseasca un condiment, o aroma care sa se completeze cu cafeaua. In cele din urma rezultatul a fost usor mai simplificat, nu i-am mai adaugat crema in interior, iar glazura am aromat-o cu tonka si ness.
De cand cu pasiunea pentru bucatarit cu predilectie spre dulciuri, mi-am format un obicei sa multumesc oamenilor pentru anumite lucruri, gesturi si fapte prin oferirea unui desert. Asa incat am dedicat aceste briose aromate cu cafea unei prietene care imi sustine activitatea, care ma incurajeaza atunci cand din lipsa de timp imi vine sa abandonez totul, si care se afla printre principalii degustatori si critici ai preparatelor. Prin acest gest ii multumesc ei pentru ca ma sustine, pentru ca imi este alaturi si pentru ca indiferent de cat ocupata este, isi face timp sa-mi fie alaturi atunci cand cedez.

 Have mocha coffee cupcake!

1 Comments

Leave a Comment.