Mini-cupcake cu crema de unt cu bezea elvetiana si merisoare

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Tot ce mi-am dorit de la aceste briose este sa intruneasca minim doua conditii esentiale: sa fie aspectuoase dar si sanatoase si asta fara prea multe artificii, coloranti, ingrediente complicat de procurat si in special, realizabile in timp scurt. Daca am o problema pe lumea asta, aia e lipsa de timp. Dar sa revenim la briose, caci sunt un subiect mult mai placut, zic. Daca m-as pricepe la narat, mi-ar trebui vreo doua pagini sa descriu fantasticele briose pe care le-am copt in timp record, cu minim efort si ingrediente la indemana. Merisoarele cred ca m-au inspirat. Este pentru prima data cand intalnesc merisoare proaspete, cautam catina si am dat peste ele in piata. Am fost mega-happy desi, entuziasmata fiind, nici nu ma gandisem in acel moment care va fi destinatia lor.

M-a incantat ideea de a colora crema de unt cu un gust natural dar si gustos, iar merisoarele sunt mai mult de cat potrivite in acest cadru divin, atat ca aspect dar si din punct de vedere al combinatiei de arome. Dulcele bezelei cu acreala merisoarelor. Divin! Colorantul a picat din schema, si asta m-a bucurat enorm, caci aici tindeam: sa colorez cu ceva natural. Si iata ca se poate!
N-as vrea sa zabovesc prea mult si sa staruiesc cu vorbaria cand de fapt imaginile sunt cele care graiesc de la sine.

 

Have a fresh cranberry mini-cupcake!

5 Comments

  1. Ce facusi mai draga mea, pusasi Almete in crema? Pai mai bine puneai colorant :) Stiu ca se gaseste la pastai de vanilie din ala pudra, natural, si cica e foarte bun. In rest, nu pot sa zic decat ca ADOR MERISOARELE! Insa astea ale noastre nu sunt cranberries, sunt lingonberries. Don't ask, asa am gasit si io pe net, habar nu aveam! Te pup!

    Reply
  2. Draga Andie, crema de capsuni Almette am inserat-o in interiorul blatului cu o seringa speciala pentru prajituri. In crema de unt n-am pus Almette, Doamne Fereste! :). Ci doar merisoare si m-a incantat la maxim combinatia. Divina! Mai buna decat orice colorant si aspectuoasa pe deasupra ;)

    Reply

Leave a Comment.