Inghetata din ciocolata de casa alba

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Am trei cuvinte de spus despre inghetata din ciocolata alba de casa pe care am nascocit-o intr-o seara tarzie de septembrie: mirifica, dulce, cremoasa, racoroasa, foarte dulce… Ei bine, stiu ca deja am depasit cele trei cuvinte dar m-a luat valul, la fel cum m-a luat valul si atunci cand am devorat-o impreuna cu cornetul in care ii sedea atat de bine, pfoai dar tare buna a fost…
Si daca tot e cald si vara s-a decis sa mai zaboveasca pe la noi inainte sa plece in tarile calde, am zis sa mai fac o tura de inghetata homemade. Mi se facuse dor si de inghetata, si de o prajitura buna dar si de ciocolata, asa ca am facut-o lata combinand ceva din toate si a rezultat o ciocolata alba de casa … inghetata.
Trebuie sa va marturisesc ca eu am folosit mai mult zahar decat in lista de ingrediente furnizata mai jos, respectiv 250 grame, insa inghetata a iesit extrem de dulce, cel putin pentru mine, insa tot delicioasa a fost si asa super-dulce. Oricum in combinatie cu fructul pasiunii a fost ideala… foarte dulce combinat cu acrisor… demential!

 

Serviti cu pofta…dar fara excese!

2 Comments

Leave a Comment.