Concurs cu premii

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Pentru ca Bucataria cu Mirodeniiimplineste mai bine de un an de la prima postare, am decis ca ar fi momentul sa lansez un concurs pentru fanii blogului si pentru viitorii fani.

Concursul este organizat in colaborare cu Senia Soap, producator de sapunuri naturale realizate manual. Sapunuri absolut delicioase pentru corp, in forma de cupcake si nu numai, toate facute cu drag, sa te bucuri de ele! Senia ne ofera doua premii pentru acest concurs.
Conditiile de participare sunt:
 
1) Dati LIKE paginii de facebook Bucataria cu Mirodenii
2) Dati LIKE paginii de facebook Senia Soap
3) Dati Like si Share public postarii de pe facebook care anunta concursul 
4) Lasati un comentariu pe blog la postarea concursului, folosind formularul de comentarii al blogului (NU pe facebook), cu numele cu care ati dat like si cu care participati la concurs si o adresa de email valida (optional, daca nu, urmariti anuntarea castigatorului pe blog). Puteti lasa comentariu si cu optiunea “Anonim” daca nu reusiti altfel.
In cazul in care nu aveti cont pe facebook, lasati un comentariu pe blog cu numele vostru la postarea concursului si veti putea participa la concurs.


Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti prin random.org pe data de 02.02.2013. 
Cadourile vor fi trimise doar pe teritoriul Romaniei.

Doar cei care indeplinesc toate conditiile pot participa la concurs.
 
Premiul oferit consta in:
1. Cartea “Gastronomie mondiala”
2. Doua Tavi de servit bej de la Ikea
3. Sapun Citrus cupcake oferit de Senia Soap
4. Sapun Salt Bar oferit de Senia Soap

 Va doresc succes tuturor!

  ********
A sosit si ziua in care in sfarsit aflam cine este fericitul castigator al concursului organizat de Bucataria cu Mirodenii si Senia Soap. Inainte de toate, doresc sa va multumesc pentru participare si pentru gandurile bune si va asteptam sa ne mai vizitati, vor urma si alte concursuri in curand.
Asadar, in urma tragerii la sorti prin intermediul random.org, castigatoarea premiului este…:  
BARCER MIHAELA
Comentariul cu nr. 99Anonim14 ianuarie 2013, 09:15 Barcer Mihaela

Felicitari! Urmeaza sa fiti contactata pentru a stabili detaliile de expediere a premiului.

141 Comments

 1. buna…voiam de mult sa-ti vizitez blogul, iar acum imi si dai ocazia sa-ti las un comentariu; cu drag am dat like cu numele Dia.daria (facebook)
  P.S. mi-ar face placere sa ne citim reciproc si pe bloguri! te imbratisez cu drag!

  Reply
 2. Un blog frumos,interesant,plin de retete bune care iti lasa gura apa,imi place mult de tot.
  La multi ani si cat mai multe postari ,multi ani,de acum in colo.
  Referitor la concurs am dat like cu:Rotaru Gabriela Tatiana
  e-mail:gabryela67@yahoo.com

  Reply
 3. Buna ziua! La multi ani pe 2013! Urmaresc cu drag fiecare postare de pe blog si de pe facebook si te felicit pentru reusitele tale si iti doresc mult succes in continuare, daca o faci cu pasiune totul va fi simplu si satisfacator.
  nume : constantin daniela
  mail: dany_kiss_21@yahoo.com

  Reply
 4. Un blog frumos,interesant,plin de retete bune care iti lasa gura apa,imi place mult de tot.
  La multi ani si cat mai multe postari ,multi ani,de acum in colo.
  Referitor la concurs am dat like cu:Rotaru Gabriela Tatiana
  e-mail:gabryela67@yahoo.com

  Răspundeţi

  Reply
 5. daca castigatoarea Barcer Mihaela este https://www.facebook.com/#!/mihaelabmihaela, poate ii gasiti dvs pct 3 al regulamentului (public) si care trebuia indeplinit ,eu nu l-am gasit pe pagina ei de FB !
  daca are persoana are cont de FB si “a omis” cu buna stiinta sa dea share,ar trebui sa extrageti alt castigator ,pesemne ca a citit “In cazul in care nu aveti cont pe facebook, lasati un comentariu pe blog cu numele vostru la postarea concursului si veti putea participa la concurs!”,eu am gasit un cont FB cu acest nume Barcer Mihaela,sigur este contul ei…prea are wallul plin de concursuri …verificati !

  Reply
 6. Aveti dreptate, castigatoarea este Barcer Mihaela, insa am verificat de 2 ori inainte sa fac public castigatorul si toate cele patru conditii au fost respectate, astfel incat nu ar fi corect sa fac o noua extragere. In ceea ce priveste excluderea de la participare a celor care sunt amatori de dat like-uri la concursuri, nu am impus vreo regula… probabil din pacate, insa pe viitor am sa iau in calcul si acest aspect. Sunt la primul concurs si inca sunt detalii la care trebuie sa pun mai mult accent cand lansez un concurs, dar voi tine cont pe viitor.
  Mi-ar fi placut totusi sa va cunosc identitatea. Ar fi fost mai corect sa stiu cu cine clarific situatia :). Pe de alta parte, daca aveti mai multa experienta la concursuri, sunt deschisa la propuneri si sugestii :). Concursuri vor mai fi ;)

  Reply

Leave a Comment.