Chocolate cupcake & chocolate frosting

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Dupa indelungi asteptari, ezitari si schimbari majore, Bucataria cu Mirodenii revine pe web, nu in forta asa cum isi propusese, ci incetisor, molcom, cu pasi marunti dar mai siguri.

Ramasesem datoare cu postarea aniversara a noului site, caci nu puteam sa nu sarbatoresc noua imagine cu desertul meu preferat, cupcakes cu ciocolata.

Sperand ca nu am pus la grea incercare rabdarea fanilor (care intre timp au devenit mai numerosi), va asigur ca absenta a fost in mare parte justificata si sper ca de acum incolo sa pot mentine constanta postarilor. Vestea buna este ca intre timp mi-am facut planuri, am si asternut in agenda cateva idei care sper sa va fie pe plac, am lucrat la imagine si am gandit si o strategie de interactivitate a postarilor care sper din inima sa va placa. Asadar, chiar daca am absentat din blogosfera culinara, in spatele “scenei” s-au pus la cale planuri marete.

Cat despre postarea de azi, cu riscul de a va prezenta o reteta care are impregnata un aer iernatic (caci de atunci am pregatit-o), am decis totusi sa nu o abandonez si sa rup “tacerea” prezentand-o.

Have a chocolate cupcake!

1 Comments

Leave a Comment.