Chiftelute cu dovlecei si zucchini

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Buna mea prietena Ioana, mi-a recomandat acum ceva timp, o reteta simpla, la indemana si gustoasa foc cu dovlecei razuiti, amestecati cu ou si faina dupa care se prajesc in ulei, sub forma de chiftelute.
Sigur ca din acces de zel, am adaugat la cele de mai sus si alte ingrediente, si anume: usturoi, maghiran, cimbru, boia de ardei.
Au iesit absolut delicioase, usoare numai bune pentru cina de vara. Le-am servit cu rosii de casa, aromate. Sunt satioase si cu certitudine mai sanatoare decat… chipsurile si aproape la fel de simplu de preparat. Profitati acum cat mai gasiti dovlecei in piata.
 
Inainte de a detalia procesul tehnologic al minunatelor chiftelute din zucchini, sa spunem cateva cuvinte despre Maghiran.
Stiati ca… Maghiranul (Majorana hortensis) reprezinta o planta medicinala considerata remediu natural in tratamentul balonarilor, durerilor reumatice, gastritei hipoacide, tulburarilor care intervin la menopauza, insomniilor, durerilor de cap, afectiunilor renale, starilor de nervozitate si menstruatiei insotita de dureri.Ceaiul de maghiran baut zilnic va imbunatatii starea pacientului, alungand oboseala fizica si psihica, starile anxioase, afectiunile tractului urinar, palpitatiile si bronsita. Sursa: [Maghiranul].

 

Serviti cu rosii, cu telemea, cu … ce va pofteste inima!



 




 

2 Comments

Leave a Comment.