Budinca de orez cu prune uscate

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Rasfoind din nou Cartea de bucate a Silviei Jurcovan, mi-au cazut ochii pe Budinca de orez cu prune uscate. Nici nu visam ca va fi atat de gustoasa, doar se stie ca nu prea imi place sa gatesc retete traditionale si daca le fac, sigur le reinventez. Ei bine, a iesit senzational de buna, moale, pufoasa, si de minune s-a potrivit cu siropul de caramel de la final. Reteta originala a suferit mici modificari, atat budinca, cat si siropul de caramel, putin de tot am simplificat-o insa rezultatul nu-l pot descrie in cuvinte. De vis! In aceeasi cartulie, am zarit si budinca cu mere sau alte fructe care suna absolut demential si ma bate gandul sa o incerc si pe asta. Prunele uscate le-am mai folosit in trecut intr-un sos langa cotletul de porc, apoi le-am dat si prin ciocolata topita cu alta ocazie, insa budinca de fata n-ar fi fost atat de gustoasa fara prunele uscate. Oare ce mai urmeaza sa pregatesc cu prune uscate? Any ideas?
 Ne-a placut atat de mult budinca asta, ca i-am facut o gramada de poze.
Serviti cea mai delicioasa budinca de orez de pe planeta!

1 Comments

Leave a Comment.