Briose raw vegane cu coacaze rosii

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Sunt atat de rapid si de simplu de facut, incat ar fi pacat sa va privati de placerea de a pregati aceste briose fara foc, ce contin si ingrediente sanatoase, cum sunt semintele si fructele. Aproape ca s-ar putea asocia cu o inghetata cand se scot din congelator, crema ramane ferma pentru 20-30 de minute, asa incat inainte de servire se lasa putin la temperatura camerei. Se pot pastra pentru 4-5 zile in congelator sau chiar si mai mult, teoretic ingredientele sunt in termen, nu contin lactate care sa expire in cateva zile, deci se pot pastra pentru mai mult timp la congelator. Se pot servi si la mic dejun, uneori folosesc cam aceleasi ingrediente si pentru un smoothie de dimineata, insa de data aceasta am transformat fructele uscate si umede intr-o briosa aspectuoasa si deosebit de gustoasa. Migdalele se pot inlocui cu nuci sau alune de padure, iar in loc de prune se pot folosi stafide sau smochine. Pentru crema trebuie neaparat sa nu lipseasca bananele inghetate in prealabil pentru a putea obtine efectul de crema. Pentru decor se pot folosi si alte fructe de padure din dotare sau preferate. Asadar, nimic mai simplu, nici macar nu trebuie sa porniti cuptorul. Timpul de preparare este de aproximativ 15 minute. Go for it!

 

Have a raw vegan cupcake!

Leave a Comment.