Briose cu nutella si mure

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Am incercat din nou o reteta ce tinde spre folosirea de ingrediente cat mai sanatoase, in loc de faina alba am folosit faina de ovaz si glucoza in loc de zahar, iar in afara de faptul ca briosa a fost usor faramicioasa, gustul a ramas deosebit.
Se spune ca atunci cand poftesti ceva foarte tare, e un semnal de la organism ca ii lipsesc anumite vitamine, minerale, depinde ce anume pofteste fiecare. De exemplu, daca poftesti ciocolata, pe semne ca ai deficit de magneziu. De curand am aflat ca nu am voie sa mananc alimente de origine animala, asa mi-am explicat de ce in ultima vreme ma orientez spre a gati cat ma sanatos, fara grasimi, cat mai putina carne si fara e-uri. Mai greu e cu dulciurile, pentru ca din nefericire nu pot manca nici zahar si faina, de care mi-e teribil de greu sa ma despart, in plus le si poftesc … Paradoxal, nu? Nu stiu cum sa explic asta din moment ce nu-mi fac bine, dar totusi le poftesc, e adevarat, mai cu masura decat in trecut. Complicate treburi…

 

3 Comments

Leave a Comment.