Cupcake cu banane si glazura parfumata cu tonka

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+
Urmatoarea reteta de Paste este una de briose cu banane si seminte de susan, glazurate cu crema de branza si tonka razuita. Dupa cum spuneam, aroma si culoare anul acesta de Paste. Nu m-am putut rabda sa nu pun pe masa de Paste si cupcakes grazurate si condimentate, mai ales ca recent am descoperit tonka si nu ma mai opresc s-o folosesc in fel si chip. Va avertizez: Nu urmeaza imagini socante ci doar apetisante si va indemn sa incercati si voi. Daca nu aveti tonka, se poate si fara, vor avea succes oricum caci va ramane parfumul bananelor si glazura de crema de branza este potrivita cu orice reteta de briosa.
Despre tonka, am pomenit cate ceva in reteta de aici. Este o noua descoperire, si imi place tare mult. Daca aveti ocazia, incercati. Vor urma si alte retete cu tonka, dar nu numai, voi incerca pe viitor, fel de fel de retete cu mirodenii care sper sa va fie pe plac.
Paste Fericit tuturor!

3 Comments

Leave a Comment.