Bomboane cu ciocolata, nuci si prune uscate

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Cele mai gustoase bomboane de ciocolata pe care le-am gustat si facut vreodata!
M-a palit inspiratia intr-o sala de asteptare. Oamenii stau mult in salile de asteptare si isi pierd rabdarea si mai ales timpul, mie insa mi se intampla foarte des cand stau si astept si nu fac nimic sa creez, atunci imi vine inspiratia si uite asa s-au nascut si aceste bomboane, de fapt e un desert ce imbina mai multe ingrediente ce-mi plac enorm si pe care mi-ar fi placut sa le gasesc combinate intr-un singur produs. Marturisesc ca mi-a luat ceva timp sa-i gasesc denumirea potrivita.

Provocata fiind si de Paula, gazda lunii Martie a proiectului Dulce Romanie, care a ales cacaua si nucile ca si ingrediente vedeta pentru aceasta luna, am creat aceste bomboane de un deliciu magnific si de vis, cu cacao, nuci, prune uscate, migdale si seminte de susan macinate, glazurate cu un superb sos de caramel, numai bune de oferit in dar sau de servit musafirii de Paste.
Cum in cele din urma m-am decis sa ma apuc de o dieta, m-am limitat la un desert in cantitate redusa, din care am gustat… vreo doua bucati, insa prietenii au fost cei mai norocosi, fiind incantati la maxim de bomboanele mele. Pentru o cantitate mai generoasa, va sugerez sa dublati (cel putin) cantitatile ingredientelor.
Paste Fericit!

3 Comments

Leave a Comment.