Biscuiti din faina de spelta cu piersici

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Sau cum sa faci biscuiti tari dar aromati din faina de spelta … Cred ca cel mai corect ar fi fost sa-i denumesc “crackers” de fapt.

Cum spuneam in postarea anterioara mi-am propus sa incerc painici, clatite, fursecuri, pizza si toate cele ce se pot prepara din faina integrala. Cu biscuitii n-am avut succesul scontat, n-as zice ca au fost un esec doar ca faina de spelta nu e cea mai potrivita pentru biscuiti, in schimb se pot face crackers excelenti. In locul piersicilor, biscuitii se pot incerca cu caise, cu zmeura sau cu orice fruct din care se poate obtine o pasta densa dar care sa nu fie foarte fluida.
Oricum, zilele trecute am luat niste biscuiti digestivi (cica) fara zahar, dar clar n-aveau nici gust, nici aroma, complet nemancabile, asa ca decat biscuiti fara gust, mai bine “confectionati” acasa din resursele proprii si fara conservanti.

Start your morning with spelta biscuits and a good cup of coffee!

1 Comments

Leave a Comment.