Biscuiti cu alune de padure si curry

Pin on PinterestShare on FacebookEmail to someoneGoogle+

Explorand colectia de condimente, am dat peste curry si am realizat ca l-am neglijat in ultima vreme cu toate ca el n-a gresit cu nimic, asa ca i-am acordat sansa de a-si pune in valoare calitatile din nou, intr-o combinatie inedita cu alune de padure ambele facand obiectul mirificilor biscuiti ce pot fi excelent pregatite in mod vegan. Reteta mea nu cuprinde in totalitate ingrediente vegane, insa voi adauga si alternativa aceasta in descrierea retetei, respectiv ce ingrediente vegane pot lua locul celor obisnuite.
Biscuitii sunt excelenti pentru petrecerea de Halloween care se apropie cu pasi repezi, sau cu cafea. Nu pot descrie in cuvinte aroma pe care au degajat-o cand le-am scos din cuptor, imbietoare, fragede, parca aduceau a iz de nugat, usor spicy. Nemaipomenite! Cu ocazia asta, am experimentat inscriptionarea pe biscuiti cu “masinaria” proaspat achizitionata. O minunatie! Mi-a placut enorm si mi-am propus sa mai explorez acest domeniu pentru ca este mult mai sanatos sa-ti prepari biscuitii in casa, la fel ca si painea, cand stii exact ce amesteci in aluat si in plus adaugi ingrediente dupa pofta inimii. Se pregatesc in timp record si este o adevarata placere sa te joci cu aluatul si formele.

 

Have a spicy curry cookie!

1 Comments

 1. adnia 22 octombrie 2013, 21:13
  minunati…imi place cum i-ai inscriptionat! asa cum spuneam si pe facebook, nu stiam cu ce ii stantezi!:)

  Daciana 23 octombrie 2013, 09:29
  Daria, despre stantatorul asta este vorba: http://www.staedter.de/details.asp?gid=AUSSTECHER~BRIGITTE&lang=en&aid=966803.Daca te intereseaza, iti spun unde poti gasi ;).

  Paula Gafitescu 23 octombrie 2013, 09:08
  Interesanta alaturare de ingrediente, insa cred ca rezultatul final a fost tare bun si aromat!

  Rocsy Ciobanu 23 octombrie 2013, 10:57
  Ce buni si aromati..

  Reply

Leave a Comment.